středa 18. února 2015

WISHLIST

Prázdniny! 
Nemohla jsem se dočkat a stejně to zase uteče a budu mít pocit, že jsem si pořádně neodpočinula. 
A jelikož mám teď spoustu času (bohužel outfity mi nemá kdo fotit) a po večerech se nudím, tak jsem najela na slavný Polyvore, trochu si pohrála a udělala si menší, za to dražší wishlist věcí, které by mi teď udělali radost. Kabelky a boty jsem tam radši ani nedávala, protože by se to vyšplhalo ještě na větší částku, tak to třeba příště. Takový typ článku tu byl zatím asi jen jednou, ale možná je začnu přidávat častěji. 

První jsou věci na běžné nošení a u mě velký MUST HAVE jsou hodinky, nemohla jsem se rozhodnout, tak jsem tam dala všechny troje. Další důležitou věcí je sáčko, které hodně postrádám. A další věci už nejsou tak důležité, ale spíš to jsou věci, které prostě chci. 

Simply things - must haves



Jako druhé jsou věci do fitka a na doma. Je to pár týdnu zpět, co Nike vydalo novou kolekci s těmito božskými legíny ♥ a na živo vypadají ještě lépe, takže ty bych brala všemi deseti, tak samo i boty, které si "kupuji" už asi rok. Na ty růžové jsem narazila u herečky Shay Mitchell na instagramu, láska na první pohled a roshe runy, tak ty se mi zpočátku vůbec nelíbily, ale nějak jsem jim přišla na chuť a jsou na mém seznamu. Stejně, jako další "nepodstatné" věci tady. 


GYM

úterý 3. února 2015

Grey coat

coat, sweater- Reserved/ shirt, sunglasses- Sinsay/ pants- Bershka/ bag- HM/ boots- Deichman

Zpět a opět v mém oblíbeném kabátě. 
Na barevné oblečení moc nejsem, nějak se v tom necítím, neumím to nosit, ale tenhle svetr se mi zalíbil a nic podobného v téhle barvě ještě nemám, tak proč ne. Pod něj jsem jen dala džínovou košili k tomu černé kalhoty a bylo hotovo, pohodlný a rychlý outfit do školy, když ráno vyspáváte, co nejdéle můžete stejně jako já a potom nestíháte. 
Najít u nás ve městě  pěkné místo na focení je fakt nemožné!