úterý 24. června 2014

Photo Diary

Ahojte,
ani netušíte, s jakým nadšením a radostí píšu tenhle příspěvek. Mám takový ten pocit, jako, když jsem psala svůj úplně první článek na blog. Měla jsem trochu strach, ale zároveň jsem byla strašně nadšená. Těšila jsme se až přidám něco dalšího a chtěla jsem dát i 5 příspěvků za den.
Sice tenhle článek nebude ničím nějak zajímavý, protože to budou jen fotky z dní, kdy jsem nepřispívala na blog, ale těmto mega pauzám je konec a i přesto, že jsem to fakt flákala jsem ráda, že jste někteří stále sledovali můj blog a hlídali jestli není něco nového. 
Prázdniny máme doslova za dveřmi a já jsme z toho happy jako Pharrell. Mám pocit, jako by to bylo včera, když jsme si říkala ještě 2 měsíce do prázdnin a teď jsem se konečně dočkala. Školní rok mi přišel strašně dlouhý, ale zároveň utekl rychle. 
Každý máme někdy špatný den, ale mě v poslední době připadalo,že jsem tady ty příspěvky dávala z povinnosti než ze zábavy, z toho,že mě to baví. Doufám, že jste mě jen tak nezavrhli a budete tu se mnou dál ... summer giveaway coming soon!

pondělí 9. června 2014

Ripped jeans


Chtěla jsem zařadit do svého šatníku boyfriend jeans, ale nikde jsem nenašla takové, co by mě nějak zaujali a když už, tak nebyla moje velikost. Tyhle jakoby boyfriendy/zahradníky (říkejte si tomu jak chcete) jsem v podstatě vybírala já, ale vybírala jsem je pro mamku, která se rozhodla cca po týdnu, že se jí na ní nelíbí a tak mi je zkusí vecpat,hh. Prvně jsem o ně vůbec neprojevovala zájem, ale čím déle jsem se na ně dívala a zkoumala je, tak se mi začali víc a víc líbit a navíc jsou moc pohodlné. A taky jsem je hned o víkendu vytáhla na večer, kdy už nebylo takové teplo. Ještě by to k nim chtělo nějaké jednoduché podpatky a bylo by to skvělý.
A co vy a boyfriendy nebo takové zahradníky, líbí se vám ? 

pondělí 2. června 2014

Ben Cristovao

V pátek jsem byla s holkami na koncertě Bena Cristovaa, který se konal v Ostravě. Doprovázeli ho The Glowsticks a Ezy.  A jsem z toho nadšená ještě teď. Když se tak dívám na ty videa a fotky ... throwback me please. Vystoupil s hity z nového alba, které nese název Madeinczechoslovakia. 
Byly jsme hned v druhé řadě a při tom, když natáhl ruku do davu nás někteří málem umačkali (šílené, co tak teprve ty holky na koncertě 1D nebo JB?!) Při třetí písničce si sundal tričko a všichni jsme se mohli zbláznit z jeho těla. ♥  
Vystoupení trvalo asi hodinu a půl, ale mě to připadalo jako 10 minut. Uteklo mi to strašně rychle a maximálně jsem si to užila. Upřímně jsem vůbec nečekala, že z toho budu tak nadšená, fakt mě to překvapilo. Byla to skvělá show a jestli ho někdo posloucháte, tak rozhodně na něho jděte. Přidávám ještě video z pátku a zbytek nahraji později na můj Youtube chanel.
Fotky mám jen z mobilu a od kamarádky z kompaktu.