úterý 29. října 2013

Fat, slim, skinny

Tlustá, štíhlá, hubená ... ať už vypadáte jakkoliv, pro někoho jste vždy perfektní.

Aby jste  věděli, co chci v tomhle článku vlastně říct ... náhodou jsem projížděla své starší posty, protože jsme něco hledala a náhodou jsem narazila na jeden komentář, u kterého byla odpověď, které jsme si vůbec nevšimla a ta mě přivedla k tomu napsat tenhle článek. Jen doufám, že to dočtete do konce.

Lazy day

Hi! Dnešní den jsem strávila poflakováním se a nic neděláním.
Ráno jsem začala skvělou snídaní - lívanci a kávou. Během dne, když jsem projížděla blogy jsem narazila na recenzi jednoho laku od Rimmel London a strašně se mi líbil na fotkách, tak jsme rychle běžela do města a doufala, že ho budou mít a nezklamali mě. Ještě dnes ho chci vyzkoušet, tak jsme zvědavá jestli bude vypadat stejně dobře, jako na fotkách. 
Ještě jeden den volna a opět do školy, ach ... jak mě se nechce.
 Mám udělat prezentaci na jakékoliv téma chci a vůbec nevím, co si vybrat. Napadlo mě, že bych to udělala obecně o Fashion weeks. Prostě to musí být téma, o kterém bych dokázala mluvit 15-20 minut. 
Tak mi dolů do komentářů napište, co by jste si vybrali třeba vy, může to být vážně cokoliv! 




neděle 27. října 2013

Colours everywhere

Jsem tu zase s pár random fotkami, co se mi nasbírali a určitě jste některé mohli vidět už i na mém instagramu. 
Připadá mi, že ty prázdniny strašně rychle utíkají a to se mi vůbec nelíbí. Jsme jediná, která si prostě nic nenaplánovala ? Nejspíš mě budete mít za blázna, ale jeden den si plánuji udělat takový školní, abych udělala všechny možné projekty, přečetla povinnou četbu a tím by to asi skončilo. Vážně se nechci o prázdninách moc zabývat školou! 
Ve čtvrtek bych měla jít na make-up school Líčení očí a očních linek, BeYu. 
Jestli to praktikuji, tak se o tom dozvíte více v dalším článku. 

Mějte se krásně. 

neděle 20. října 2013

Autumn walking

Podzimní počasí a strávené hodiny v parku procházením se a ještě popíjením kávy, tak to je moje.  Mám ráda podzim kvůli dvěma věcem ... 1. Můžu vrstvit oblečení a za 2. Mám ráda procházení se v parku nebo ježdění na penny, když je všude barevné listí a je pěkně. 
Vyfotila jsem vám včerejší outfit, který jsme měla, když jsme jeli do města.  Tentokrát dávám fotky i co jsme nafotila tak mimo.
Možná ke konci týdne až si najdu více času můžete čekat recenzi na barvu na vlasy nebo až o podzimních prázdninách. 

Co děláte v tomhle počasí vy?

středa 9. října 2013

Prague wishlist

O víkendu se na jeden den chystám do Prahy na nákupy a takový malý výlet s kamarády. Ale upřímně jedeme tam za cílem nakupovat, takže jsem si už vyhlídla nějaké ty shopy (PULL AND BEAR,TOPSHOP)a udělala si wishlist některých věcí, co bych si chtěla pořídit.
Vím, že ani jednu věc z toho tam mít nemusí, protože přece jen na internetu mají vždy více na výběr, ale tak snad mi udělají radost.Tohle není všechno, ale chtěla jsem si udělat aspoň pár tipů za čím jít ... třeba už věčnost sháním pěkné sáčko, co by se mi prostě líbilo a pořád nic, takže to je další z věcí. Už se tam těším a potom vám možná přidám nějaké fotky.
 Už jsem uvažovala, že bych možná něco koupila na Vánoce, ale není to brzo?!

TOPSHOP




 PULL AND BEAR



neděle 6. října 2013

Autumn

Je tu podzim a s nim i má inspirace. Denně hodiny a hodiny projíždím weheartit a nikdy se od něho nemůžu odtrhnout. Na podzimu mám nejradši jen jedno a to vrstvení oblečení a kombinování.

Jinak v sobotu se chystám do Prahy na nákupy, tak snad si udělám radost. 
Dále ... vím, že jsem se blogu poslední dobou moc nevěnovala, ale zkrátka to prostě nestíhám. Ale určitě jste si mohli všimnout, že jsem aspoň aktivní na mém  INSTAGRAMU a o TWITTERU ani nemluvím. Neslibuji, že odteď to bude lepší, protože já sama to opravdu netuším... uvidíme časem. 
Víkend jsem doslova proležela v posteli, protože jsem onemocněla a tak jsem si udělala lazy weekend, po takovém jsem už dlooouho toužila!