sobota 31. srpna 2013

Traveling - Prague

Minulý víkend jsem strávila v hlavním městě ČR, tudíž v Praze. Byli jsme ubytování v botelu - na lodi. V sobotu jsme si Prahu prošli historicky, takže jsme navštívily třeba Hradčany, Karlův most, Tančící dům, Národní muzeum - zrovna probíhala výstava monarchie, Staroměstské náměstí, Státní operu a mnoho dalšího. Zahrady a parky tam jsou překrásné.A večer jsme si dali odpočinkovou jízdou lodí po Vltavě, což se mi moc líbilo. Všechno krásně osvícené ... rozplývala jsme se. Jen mě mrzí, že jsem nestihla zajít k Lenonové stěně, ale to zase příště, protože v Praze jsme určitě nebyla poprvé ani naposled. Praha se mi celkově líbí, protože  mám ráda velká města.
A neděle byla taková nákupní. Prošla jsem všechny obchody, co se mi líbily a taky plno kaváren. Po víkendu můžete čekat článek NEW IN.

Dnes si dělám filmový maratón Harryho Pottera, protože jsem ještě nikdy neviděla všechny díly. A večer jdeme ke kamarádce na "párty", zkrátka zakončení prázdnin.
Užijte si na maximum ještě poslední prázdninový víkend.

úterý 27. srpna 2013

Kiss -A

Hi! Jen pro upřesnění, tak články a tutorial tu nebyli, protože jsme na to neměla čas a ještě si užívám posledních dní prázdnin, co nejvíce můžu a myslím, že vy jste na tom podobně.
Zítra můžete čekat post z Prahy a v následujících dnech taky NEW IN.
Mikinu a jeans jste na mě ještě neviděli, dovezla jsem si je z Prahy, ale to vše už v jiném článku. Tohle je přímo ideální počasí vzít si něco tenkého a něčím to překrýt. A tahle kombinace se mi moc líbí.
Co nosíte v takovém počasí vy?
Fajn zbytek prázdnin.

pondělí 19. srpna 2013

A trailer for tutorial

Dodávám vám tu dnes ještě malou upoutávku na můj tutoriál, který jsem dnes natočil na téma : Make-up and hair by Eleanor Calder. Fotky jsou pouze z mobilu, ale řekla jsem si proč vás trochu nenalákat. Nedovedu vám říct, kdy ho přidám, protože v následujících dnech se budu trápit s jeho úpravami. Tak mi držte palce. Doufám, že se aspoň trochu těšíte, hh. 

Random

Začal nový týden a mě opět brigáda. O víkendu jsem byla ještě u vody a užít si možná poslední opalovačky. Nasbíralo se mi pár fotek z Instagramu, mobilu, foťáku, tak vám je sem přidávám. Tento týden asi zkusím natočit ten tutorial, tak se jen modleme ať se to povede.
Mějte se krásně.

pátek 16. srpna 2013

Street style

Dodávám ještě outfit z focení a taky čekejte ještě pár fotek s novými šaty, také ze středy.
Moc nevím co, bych vám k tomu ještě napsala.
Jinak mě moc překvapujete a moc vám děkuji za větší a větší počet shlédnutí za den.
A jen vás chci poprosit, kdyby jste se mě mohli ne různé otázky "odkud to mám..." ptát na ASK, na který nejdete odkaz vpravo v liště.  Ráda vám odpovím.


čtvrtek 15. srpna 2013

Best Friends

Už dle nadpisu můžete poznat, že v tomhle článku nebudu sama, ale se svou nejlepší kamarádkou, kterou jste už v nějakých příspěvcích mohli vidět. Plánované focení, proběhlo dobře, ale já nějak potom docela ztratila chuť k focení, takže mě některé fotky moc nenadchli, ale fotografkou to není té si cením.
Rozhodně plánuji další focení a to potom, co se vrátím z Prahy.
Jinak na fotkách můžete vidět moje nové šaty, které mi konečně přišly a jsem s nimi spokojená.
Jindy zase přidám outfit post z focení.

neděle 11. srpna 2013

PENNY board

Huráá, máme tady outfit post. Jen aby jste byli v obraze, tak už jsme se vrátila ze Slovenska a měli jsme se fakt parádně. 
Dnes jsme s kamarádkou vyrazily na projížďku. Ona si vzala brusle a já Melounek (Penny). Jsou to vůbec takové mé první fotky s nim, a určitě né jediné, protože se mi strašně líbí na fotkách! Vážně jsem moc ráda, že jsem si ho koupila, jezdit na něm je radost, uvolnění, pohoda. Jediné mínus, že u nás ve městě prostě na takové věci nemáme vůbec cesty, a když už se rozhodnu jet po silnici, tak začne jezdit plno aut. 
Jinak tenhle svetřík na mě vidíte poprvé ... zalovila jsem trochu v šatníku a našla ho. Je pohodlný, protože je volný a vzdušný. Navíc ta barva se mi moc líbí a bude to asi i tím, že zkrátka miluji červenou, ale nic se nemá přehánět. Zbytek už znáte, denim shorts, vansky a doplňky. 
Ve středu jedeme s holkami do Ostravy fotit, takže určitě čekejte možný nával fotek, jestli se povedou. 

Máte Penny nebo uvažujete o něm?

středa 7. srpna 2013

Holiday random

Aloha! Zdravím ze Slovenska (Bešeňová), kde jsme právě na dovolené. Počasí máme úplně úžasné a prostředí je tu krásné. Včera jsme vyzkoušeli adrenalinové tobogany, které jsou dlouhé cca 1km. Musím říct, že nejvíce se mi asi líbil černý, ve kterém to svítilo jako na párty. Jinak takové cesty, co mají tady bych ocenila i u nás ve městě, abych mohla jezdit více na svém Melounkovi (Penny).
Fotek je docela málo a outfity mi nemá kdo fotit, ale až se vrátím, tak to bude už snad vše v normálu.
Jdu si dál užívat té pohody a sluníčka, mějte se krásně.

pátek 2. srpna 2013

Summer Inspiration


Máme za sebou už polovinu léta, fakt to utíká rychle. Ale srpen pro mě bude asi takový nejakčnější a ani nelusknu prstem a budu sedět ve školní lavici s novými spolužáky. 
Na tohle léto si teda vůbec nestěžuji, zatím je super a plní se i mé plány. 
Chystáte se ještě někam, jaká je vaše letní inspirace?


Hungary - Formule 1

O víkendu jsme si udělali výlet a jeli se podívat do Maďarska, přesněji  poblíž Budapeště (Hungaroring) na velkou cenu Maďarska Formule 1 (mohli jste vidět v televizi). Byl to neskutečný zážitek a plánujeme jet znova, tentokrát asi do Rakouska poblíž Alp. Ten zvuk byl neskutečný a musím říct, že jezdci F1 jsou někteří fakt krasavci, teda Hamilton mě asi nikdy neomrzí. 
Jestli uvažujete někdo taky jet, tak neváhejte. Je to fakt super, ještě, když máte možnost být od toho všeho pouhých 15-20 metrů.
Všechno bylo super až na to nesnesitelné teplo, které se hodinu od hodiny zesilovalo a já byla vděčná po konci závodu klimatizaci v autě. Taky byla sranda, že jsme nemohli najít auto a to už jsem začínala zoufat. 
Jestli někdo sledujete F1, tak jste si určitě všimli, že vyhrál můj favorit Lewis Hamilton (černoušek, hh).

A všechny fotky jsou focené mnou, nic není stažené.