středa 31. července 2013

Information

Docela často se ptáte na Room tour , jestli ho udělám a kdy bude. Abych pravdu řekla, myslím, že je zbytečné ho dělat, protože můj pokoj je úplně obyčejný a nebude to takový krásný room tour jako třeba od Bethany. Mám v plánu dokoupit si více doplňků, abych pokoj více sladila. Taky bych ráda změnila skříně a stůl, ale to asi bohužel nepůjde. A jestli si aspoň trochu pokoj předělám a bude se mi více líbit, tak potom bych room tour udělala. Neptejte se mě, kdy to asi bude, protože to fakt netuším.  

Dále... v sobotu odjíždím na týden na Slovensko do Bešeňové, takže vám předem oznamuji, že posty tu moc nebudou, jelikož nevím, jak to bude s připojením a časem.  Ale určitě se pro vás budu snažit něco nafotit možná i natočit - plánuji, krátké video, jak jezdím na Penny, snad se povede. Jestli někdo bydlíte poblíž Bešeňové nebo tam taky budete, tak mi můžete dát vědět na FB nebo email. 

Potom bych chtěla ještě do konce prázdnin stihnout natočit tutorial na téma make-up and hair by Eleanor Calder. Byla bych ráda, kdyby jste mi třeba do komentářů napsali, jestli by jste něco takového chtěli. Bylo by to čistě podle mě, jak si myslím, že se El líčí, protože podobných tutorialu je na internetu mnoho, ale každý je přece jen jiný.

A jako poslední ... během tohoto týdne ještě čekejte post z víkendového výletu do Maďarska. 

Jinak se mě na cokoliv jiného ptejte na můj ask NWblog  a můžete mě taky nadále sledovat na Instagramu , Twittru .

úterý 30. července 2013

July Favorites

Huráá, konečně další post. Tentokrát se zaměřením na oblíbené věci z července.
Příště už se pokusím nafotit outfit post, ale není moc, co ukazovat, když je takové teplo.
Jinak ještě můžete čekat článek o víkendovém výletě do Maďarska.

                         Dress - HM , jsou pohodlné a na léto super, navíc ten potisk se mi moc líbí.

pátek 26. července 2013

My make-up bag

Je tu další článek na způsob "What's in my bag?". Ale tentokrát se bude jednat o kosmetickou taštičku, teda spíše taštičky. Jelikož mám dvě.
Snad vás článek nebude nudit, tím, že je tak dlouhý.

pondělí 22. července 2013

Summer giveaway - winner

Máme tady pondělí a to znamená ukončení summer giveaway. Výherce losoval random.
 Vyherkyni gratuluji a doufám, že bude s BB cream spokojená, ozvu se na email.
Ostatní nemusíte zoufat, protože giveaways bude určitě ještě plno a opět budete mít šanci.



neděle 21. července 2013

OOTD festival

Tak ještě včerejší outfit. Top na mě vidíte asi poprvé... když jsem ho viděla v obchodě, tak mi bylo hned jasné, že ho prostě musím mít, haha. K včerejšímu dni jsem se vyjádřila už včera, tak mi připadá zbytečné to tu psát znova. 
Mějte se fajn. 

/Top- CA/ Pants- HM/ Bag- Croop Town/ Shoes- STROLL/

sobota 20. července 2013

Festival in the streets

Dnes jsme se s kamarádkou vydali na Festival v ulicích, což patří tak trochu ke Colours (Ostrava). Bavily jsme se dobře, všechno jsme si prošly, váleli jsme si špeky na trávě a tak různě. Musím říct, že mě teda bolí nohy. Zastávku jsme si taky udělali v obchodním centru, kde nás zastavily dva cizinci a chtěli ať se s nimi vyfotíme, což bylo dost zvláštní, ale budiž, udělalo nám to radost. Viděli jsme tam plno zahraničních, ale i českých umělců a nejvíce nás asi zaujala jedna taneční skupina (nepamatuji si název).
Dnešní den jsme si zkrátka užily.

Zítra můžete očekávat outift post z festivalu v ulicích. Připomínám, stále se můžete přihlásit do GIVEAWAY.
A co vy navštívily jste taky nějaký festival nebo chystáte se ?

PS: Moc děkuji za 8 000 shlédnutí a za milovaných 24 čtenářů, děláte mi radost, tímhle vším. (Shlédnutí, komentáře, nový čtenář...)

čtvrtek 18. července 2013

Last day ombre hair

Už jsem se včera zmiňovala, že to byl můj poslední den s ombre vlasy a na budoucí fotky se můžete těšit na starou brunetku. Jinak dnes zase máme takovou babskou jízdu možná něco uvidíte na instagramu.
Teď už k outfitu... tím, že je velké horko, tak se nedá moc kombinovat a snažím se na sobě mít v tomhle počasí volnější a vzdušnější věci. Opět pasové denim shorts a krátký top.
Mějte se krásně.

středa 17. července 2013

What's in my bag ?

Takový článek jako je ten dnešní už najdete snad na každém blogu. A já jsem si to prostě nemohla také odpustit.  Tak jdeme nakouknout do mé kabelky.

pondělí 15. července 2013

Giveaway - BB cream

Hi! Napadlo mě, že bych vám mohla udělat radost a tak jsem pro vás připravila prázdninovou giveaway.

Tentokrát se jedná o značku Garnier, přesněji o BB Cream.
Já sama jsem s tímhle BB Cream spokojená, tak by jste mohli být i vy. Tento je pro normální pleť - hydratuje 24h, sjednocuje tón, rozzáří pleť, kryje nedokonalosti.

Ukončení bude příští pondělí a výherce vylosuje random.

Podmínky:  - Stát se pravidelným čtenářem (lišta - Members)
                    - Like na FB stránku
                    - Do komentáře napište váš email a popřípadě jestli jste už měli zkušenost s BB Creams - od                         jaké značky a hodnocení



pátek 12. července 2013

Rain day

Už mi to začíná lézt na nervy... tohle, že má být léto? Jo, a kde? Náš stát už začínám přirovnávat k Anglii, jelikož tady jsou tři dny tepla až by jeden padl a z ničeho nic si mám na sebe obléct svetr a brát deštník. Taky vás to tak štve jako mě?
Outfity se v tomhle počasí venku těžko fotí, protože fotky jsou příliš tmavé a rozostřené. No i tak jsme přece jen něco vyfotily. Na hlavě mám beanie, protože jsem měla mokré vlasy... no zkrátka bad hair time. Ano time, protože do doby než začalo pršet jsem vlasy měla ještě podtočené. Jinak neděste se, že jsem měla na sobě jen top, měla jsem i svetřík, ale ten jsem si na focení sundala.
PS: Mimořádně málo fotek.

středa 10. července 2013

Summertime

Hey! Opalování, válení se u vody, grilovačky, vyspávání do oběda, natáčení šílených videí ... ano už tomu začínám přicházet na chuť. Dnes to bude velmi krátké a stručné. Opět se mi nasbíralo několik fotek, jak z instagramu, tak z foťáku a různě.
Teď už vyrážím k vodě, takže krásný den a nespalte se.

   Dárek pro BEST kamarádku k 15. narozeninám.

neděle 7. července 2013

Favourites bloggers and vloggers

Byla tu otázka, jaké blogery/ vlogery sleduji a tak jsem si pro vás o tom připravila článek.
Tyto, co uvádím patří k mým oblíbencům, jelikož jejich blogy/ youtube chanels sjíždím pravidelně.

sobota 6. července 2013

Vlog - Radhošt'

Dobrá, oficiálně je tady první slibovaný vlog ještě z června, kdy jsme byly na Radhošti.
Je to moje první video, tak to berte s nadhledem, snažila jsem se.
Opět něco na pobavení.


Blue is good

Zdravím! Dnes mám pro vás připravený jednoduchá outfit s denim shorts, které vlastním zatím jenom jedny. Sháním jeden určitý střih denim shorts a pořád se mi  nedaří je najít.
Teď už k outiftu... sladila jsem ho do světlých barev modré/zelené a doplnila kovovým svetříkem.

A takto jsem vyrazila s kamarády na procházku a do pizzerie.
Mějte se krásně.

pátek 5. července 2013

Sunset

Poprvé na mě můžete vidět šaty, které jsem si před nedávnem koupila v HM. Ihned mi padli do oka a jsou to vlastně mé druhé šaty v šatníku. Nejradši mám kalhoty/kraťasy, ale tyto šaty jsem si oblíbila a už mám objednané ještě jedny...až přijdou tak vám je ukážu. Na těchto se mi líbí potisk a střih. Boty na mě taky vidíte poprvé a tento styl bot se mi moc líbí. Outfit jsem potom už doplnila zlatým řetězem.

Denim shorts

Denim shorts, tak tohle je trendový kousek, který by ve vaší skříní letos rozhodně neměl chybět. Tyhle kraťasy asi nikdy nikoho neomrzí a to je dobře. Můžete tam zařadit bokovky nebo pasové, je to úplně jedno.Navíc je můžete vzít k čemukoliv ať už to bude sportovní tričko nebo halenka s volánky. A nemusí být jenom jednobarevné, teď hodně letí aztekové vzory a ty se v poslední době na kraťasech objevují hodně,tak samo i krajky a hroty apod.
Já sama vlastním pár denim shorts, jak pasové, tak i bokové. A jsem s nimi nad míru spokojená.

A co vy, taky vlastníte nějaké, nebo máte v plánu je do vašeho šatníku zařadit?


čtvrtek 4. července 2013

Friends and dogs

Dnes jen rychlý post z předcházejících dní. Posledních pár dní, když je tak krásně se chodíme k večeru s kamarádkami procházet a s našimi čtyřnohými mazlíčky. Uděláme si večerní procházku a vybijeme zbytek energie. (Jak, kdo)
 Bonus: Dnes jsem objednaná ke kadeřníkovy, ale asi to nechám jen zkrátit, jelikož se chci aspoň trochu zbavit ombre  a taky bych to chtěla obarvit, ale bojím se velkých rozdílů. Protože určitě nemám v plánu ustřihnout si vlasy až po uši, kde mi ombre končí a tak by barva  na blond nemusela dobře chytnout.

Teď, když jsou ty prázdniny, tak se snažím být aktivní v blogování a někdy mám chuť přidat i dva příspěvky denně, ale říkám si, kdo by to četl, takže to nechám prozatím u toho jednoho. Jinak plánuji článek na způsob, který tu ještě nebyl, takže další poprvé. (Nic extra zajímavého)

Zde už fotky z podvečerních procházek

středa 3. července 2013

COMME des FUCKDOWN*

Takže po dlouhé době je tady outfit post. Sice to nevypadá na summer outfit, ale takové teplo, abych na sebe vzala kraťasy a top ještě nebylo. Navíc mi konečně přišla úžasná čepka, které se nemůžu nabažit. A určitě jí na mě uvidíte, i když budu mít jen top a kraťasy. Slečně z  MM boutique moc děkuji, že byla tak ochotná mi jí sehnat a určitě se k nim budu vracet. Kovový svetr jsem si koupila nedávno ve slevě a je to jedna věc z new in.
Článek New in dělat nebudu, věci na mě uvidíte postupem času a ke konci měsíce udělám možná post na způsob The best things of the month  July favourites. 


  • Tak jak si užíváte prázdniny? Co plánujete, děláte?


úterý 2. července 2013

Nails with dots

Tak jsem si říkala, čím bych to tu oživila a napadlo mě, že bych vám tu přidávala focené tutoriály na úpravu nehtů. Tyto články tu nebudou pravidelně, protože si nehty většinou lakuji jednoduše a nezdobím to, ale jednou za čas se tu podobný článek ukáže. Pro začátek tu máme nehty s puntíky.
PS: Fotky byli pořízené narychlo, tak se nezlobte.

pondělí 1. července 2013

Last jingle

Poslední zvonění mám za sebou a před sebou mám něco nového, neznámého. Tímto jsem ukončila 9. ročník a v září nastupuji na střední mezi nový kolektiv a určitě už nebude nikdy takový, jako doposud. Ale do toho je ještě daleko, před námi jsou dva měsíce prázdnin.
Původně jsem fotky z rozlučkové Garden party nechtěla tady dávat, ale tak proč vás neseznámit s mými bláznivými kamarády a nezasmát se. Parádně jsme se bavily. Přeji příjemnou zábavu... haha.